Временска прогноза
Точно време

Bitola

Најнови канали во нашата понуда: Investigation Discovery, HRT TV 3, Ultra TV, Cartoon Network, Sportklub Prime, Discovery World, Discovery Science, Travel & Living Balkans и Fox Movies. Телевизија, интернет и телефонија за 0 денари. Сите нови корисници кои ќе ги постават овие три услуги не плаќаат никаков надомест за приклучок. Единствен услов е што за телефонијата се потпишува договор на 2 години со месечна претплата од 300 денари. Во тие 300 денари месечно имате 200 минути разговор кон сите фиксни оператори и 400 минути разговор кон мрежата на БТВ(Неотел).
Месечната претплата за телевизијата изнесува 320 денари. Месечната претплата за интернет се движи од 600 денари па се до 4000 денари во зависност од пакетот кој ќе го одберите.
Постојат и пакети за телефонија со месечна претплата од 150 денари и месечна претплата од 0 денари, односно без претплата. За да дознаете повеќе за тие пакети кликнете на линкот телефонија. Доколку имате било какви предлози, прашања или критики пишете на нашиот форум. Кабелска телевизија БТВ нуди секогаш повеќе.
За нашите корисници постојат и повеќе локални сервери на кои тие можат да делат податоци помеѓу себе и да играат најразлични игри. Повеќе за овие сервери можете да дознаете со кликање на линкот локални сервиси.
БТВ константно врши промена во пакетите кои им ги нуди на своите корисници кон подобро, нормално во рамките на можностите што ги има. Моменталната состојба на интернет пакетите кои ги нуди БТВ
made by majstor